Heeft je kind nood aan rust? 

Eén op één begeleiding kan ook..

Worstelt uw kind met een specifiek probleem en bent u daarom juist op zoek naar specifieke begeleiding? Dat kan! In sommige gevallen kan het werken binnen groep juist zéér overweldigend zijn voor een kind of jongere.  Veelal is de reden om de stap te zetten naar individuele begeleiding dat er sprake is van gerichte klachten, denk maar aan overprikkelbaarheid, AD(H)D, ASS, hypermobiliteit, fysieke ongemakken, astma, hyperventilatie, etc.

Hoe gaan we te werk? 

Tijdens de persoonlijke lessen gaan we dieper in op de individuele noden en behoeftes van uw kind. Op holistische wijze toetsen we de yogabeoefening af aan bepaalde pijnlijke zones of kwetsbare gebieden, het persoonlijk energieniveau van uw kind en de noden aangepakt per thema

Omdat persoonlijke begeleiding centraal staat geeft dit ons de mogelijkheid om sneller inzicht te krijgen in het fysieke, mentale en emotionele zijn van uw kind. Met als gevolg dat wij de yoga, meditatie- en ademhalingsoefeningen op maat kunnen aanbieden, en zo de gepaste resultaten te bereiken. 
 
Prijs voor individuele sessie en coaching op aanvraag.