Voor elk wat wils..

Yoga Kinderen en Jongeren

Ook de jongste generatie wordt voortdurend overstelpt met prikkels. Kinderyoga is daarom een goede manier om jouw kind met stress en spanning te leren omgaan. Tijdens de yoga- en meditatielessen voeren we oefeningen uit die je kind niet enkel energie en kracht, maar ook ontspanning bieden, met als gevolg meer zelfvertrouwen in het leven.

Familie Yoga                    

Ontdek deze leuke én holistische wijze om de verbinding tussen en binnen jullie gezin te versterken! Niet enkel leer je sámen je ademhaling te verbeteren, te ontspannen én bewuster te worden van je eigen lichaam. Ook de communicatieve vaardigheden binnen het gezin worden door middel van uitdagende partneroefeningen versterkt. Zin in een gezamenlijk avontuur? 

Volwassenen Aanbod Yoga

Yoga is ademen. Ademen is leven.
Onze adem is de brug tussen lichaam en geest.  Of dit nu is door middel van Hatha Yoga, Flow of Yin, of een combinatie hiervan. Vanuit de ademhaling maken we terug connectie met ons lichaam
Ontdek hier het aanbod voor volwassenen

Individuele Begeleiding

In sommige gevallen kan een groep juist zéér overweldigend zijn voor een kind, jongere óf zelfs volwassene.  Veelal is de reden om de stap te zetten naar individuele begeleiding dat er sprake is van gerichte klachten. Worstelt u óf uw kind met een specifiek probleem en bent u daarom juist op zoek naar specifieke begeleiding? Dat kan!