Op zoek naar begeleiding onderweg?

Soms kan het leven overweldigend zijn en lijken we zelf even volledig vast te lopen. Wanneer we dan te maken krijgen met specifieke klachten, zowel van lichamelijke als psychische aard, dan lopen we we wel eens in cirkeltjes en kan hulp niet enkel nuttig zijn om de nodige inzichten te vergaren, maar is begeleiding soms ook dat extra duwtje in de rug voor het vooropstellen en behalen van levensdoelen.

Hierbij kan ik jou helpen..

Er bestaan al zoveel coaches..

Dat klopt, en stuk voor stuk zijn we er allemaal om jou te helpen. Maar wanneer je zelf op zoek bent naar begeleiding zie je soms even de bomen door het bos niet meer. Laat mij jou het nu even gemakkelijk maken. Uiteraard help ik iedereen, maar ga vanuit eigen ervaring aan de slag. Mijn focuspunt ligt dus voornamelijk op mensen die kampen met de problematiek van spasmofilie, CVS, allergieën en intoleranties, alsook mensen die op zoek zijn naar omgang met hun hooggevoeligheid.
 
Als levens- en bewustzijnscoach én ervaringsdeskundige ben ik ervan overtuigd dat zowel de antwoorden op je vragen als nodige oplossingen op desbetreffende problematiek reeds in jezelf aanwezig zijn.  

Samen met jou stel ik haalbare doelen op die jij op eigen tempo zal realiseren

Met 'Iedereen Indigo.' wil ik jou in beweging zetten, en stap voor stap de berg laten beklimmen, om samen - met het nodige klauteren en omwegen - vanop de top fier naar de wandeltocht terug te kijken. Want:
'Yes, you can!'